kantoor

Alles wat je nodig hebt voor op kantoor

Drukkerij in de buurt

Drukwerk en signing

Onze druk en print afdeling verzorgt zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk. Bij een digitale drukpers wordt het drukbeeld direct doorgestuurd naar de pers. Er hoeven geen drukplaten te worden aangemaakt, waardoor de pers niet eerst hoeft op te starten voordat de juiste versie van het document uit de pers rolt. Het resultaat qua kleur is meestal vergelijkbaar met een offset drukpers, omdat de digitale pers gebruik maakt van vloeibare inkt. Toch zijn sommige kleuren niet precies te benaderen met de digitale kleurtabel. De offset drukpers doet er lang over om op te starten. Voordat het vel op kleur is, zijn er al ongeveer 100 vellen gedrukt, wat natuurlijk niet erg milieuvriendelijk en ook niet voordelig is. Voor drukken heb je bovendien te maken met vaste gegevens, waardoor elk exemplaar hetzelfde wordt. Voor kleine oplages raden wij aan om digitaal te printen. Bij grote oplages kiest men meestal voor offset drukwerk.

Webshop ergonomische producten

ergonomische-laptopstandaard ergonomische-kantoorartikelen

Video

Ergonomische werkplek

Onze medewerkers verzorgen een compleet assortiment ergonomische artikelen aan scholen en werknemers, ten goede van de thuiswerkplek. Met ruim 20 jaar ervaring en winkels in Europa, kunnen wij veel vertellen ergonomische lapstopstandaarden om uw computerwerkplek anti RSI vorm te geven. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring, onze medische expertise, klantvriendelijkheid en onze houding om in ons expertisecentrum of op locatie situaties te signaleren. Daarmee voorkomt of verhelpt u rsi klachten én verhoogt u uw productiviteit. Zie ons ruime aanbod.
  • Ergonomische laptopstandaard Bij intensief gebruik van de laptop vermindert een laptophouder de kans op nek- en rugklachten. Een laptop geeft de vrijheid om te werken waar je wilt.